Loodgieterij

Loodgieterij 1

Loodgieterij

T-Roof is de beste keuze voor een deskundige loodgieter in de regio Antwerpen. U kan bij ons terecht voor een totaalservice. Denk aan het uitvoeren van badkamerrenovaties maar eveneens het repareren en vervangen van leidingen en kranen en nog zoveel meer. 

Loodgieterij 2

Onderhoud CV-ketel

Het twee-jaarlijks onderhoud van uw verwarmingsketel is niet alleen bij wet verplicht maar heeft ook invloed op het rendement van uw installatie. De erkende installateurs en techniekers van T-Roof leveren u hierbij de wettelijke reinigings- en verbrandingsattesten af.

Loodgieterij 3

Ontstoppen

Niks zo onprettig als verstopte sanitaire installaties of leidingen en de bijkomende onaangename geurtjes. T-Roof is uw betrouwbare partner voor het verhelpen van iedere mogelijke verstopping: van riool tot wc, van douche tot gootsteen. 

Loodgieterij 4

Rioleringswerken

U kan bij ons ook terecht voor verschillende aspecten van rioleringswerken zoals de aanleg van riolen, trekken van aflvoerleidingen en sifonputten. Dankzij moderne technieken en apparatuur kunnen we ook snel de oorzaak achterhalen van verstopte riolen.

Uw klus door een échte vakman laten uitvoeren?