Isolatie

Wij werken met zeer kwalitieve producten zoals

DUO DE BOER  https://www.deboer.be/nl-be 
​BAUDER PIR   http://www.bauder.nl/​be
Ook van deze producten zijn er technische fiche's verkrijgbaar.Leveranciers
KAB    http://www.kab.be/index.php/nl/
PLASTIEK VAN WAUWE     http://www.plastiekvw.be/
VAN DE BROEK     vdbbouw.be/
PROCLIMA    http://www.proclima.be

ISOLATIE-PREMIE
https://www.vlaanderen.be/nl/bouwen-wonen-en-energie/bouwen-en-verbouwen/premies-voor-renovatie/premies-voor-dakisolatie
Our Team
image-198142-6f81c10c6da74ac292285f0eae60f5a7.jpg
ISOLATIE  BAUDER PIR
Het is het isolatiemateriaal met een zeer gering warmtegeleidingscoëfficiënt en voldoet al bij geringe dikte aan de huidige strenge normen, voor het besparen van energie.
BauderPIR kan niet rotten, is schimmel- en rotvast, geurloos, onschadelijk voor het milieu en is daarom in uitermate geschikt voor technische toepassingen in de bouw.
PIR hardschuim behoud haar isolerende werking langer in geval van brand, droogt niet uit en beschermt de andere lagen in het geval van brand. 

image-198143-dak_11.JPG
BAUDER PIR  B

BauderPIR B is een  hoogwaardige isolatiemateriaal op basis van polyisocyanuraat en is  toepasbaar in zowel platte , lichthellende daken en gevels.

BauderPIR B is gecacheerd met een zuiver aluminumfolie. BauderPIR B is  dimensioneel stabiel, eenvoudig te verwerken, veelzijdig toepasbaar, bestand tegen vele agressieve stoffen en in een grote verscheidenheid in uitvoeringen verkrijgbaar.


image-198265-f8b11316fcef43a78012cb5320783fb4.w640.jpg
BAUDER  THERM Venti-KAB
Hooggemodificeerde en extreem dimensioneel stabiele onderlaag op basis van elastomeerbitumen. Aan de onderzijde voorzien van licht thermisch activeerbare speciaal bitumen strepen. De zogenaamde thermstrepen zijn op een dusdanig doordachte wijze aangebracht dat een zeker verbinding aan de onderconstructie ontstaat waarbij ook de dampdrukverdeling, langdurig, gewaarborgd blijft. De inlage bestaat uit een polyester glasvlies combinatie en de dikte op de strepen is ca. 4,0 mm.​


image-198130-0804606913b0405a85729f57ba7550cc.jpg
TOPLAAG DUO DE BOER 
Een dak dat lang meegaat, bespaart u veel geld op termijn en zorgt ervoor dat de waarde van uw eigendom behouden blijft.Deze producten zijn energiebewust en duurzaam.
Een vliegvuurbestendige hightech toplaag zonder minerale protectie, voorzien van een dubbele polymeerbitumencoating TPO/SBS en een dubbele composietwapening polyester/glasscrim, voor gevlamlaste plaatsing.

image-198146-de-boer-.png
Opmerkingen of vragen
Al onze voorstellen zijn bespreekbaar,stel gerust uw vraag en we bekijken het samen.
Wij werken met een fotosysteem,deze worden genomen van de materialen,zowel bij het isoleren van de onderlaag ,toplaag en bij de afwerking.
Deze worden naar u persoonlijk emailadres doorgestuurd.