Dakbedekking

T-ROOF is uw vertrouwde installateur voor dakbedekking die nog jaren meegaat. Geniet van een feilloze afwerkingsgraad op uw plat of hellend dak met kwaliteitsvolle materialen.

20 JAAR ERVARING
ZELFWERKEND PATROON
TEAM VAN DAKEXPERTS

Soorten daken

Uw dak krijgt heel wat te verduren doorheen de jaren. Het moet extreme weersomstandigheden kunnen doorstaan zoals regen, zon, sneeuw en hagel. 

Wilt u lekkages verhinderen en onaangename kosten vermijden?Dan houdt u best rekening met onderstaande tips:

  • Kies de juiste soort dakbedekking en dakisolatie voor uw type dak 
  • Kies voor een geregistreerd aannemer met ervaring 

Met meer dan 20 jaar ervaring in het plaatsen, herstellen en renoverenvan alle soorten daken vindt u in T-ROOF een geschikte partner voor uw dakproject.

Ieder dakproject wordt met zorg en respect voor de klant uitgevoerd. We komen zo weinig mogelijk binnenshuis en laten de werf steeds netjes achter op het einde van de werkdag. Net zoals we dat zelf graag zouden hebben.

dakisolatie advies

Advies

Om een correcte offerte te kunnen opmaken voeren we eerst een grondige analyse uit van de huidige situatie. We kijken ter plaatse naar de staat van de huidige dakbedekking en overleggen samen met u wat de beste oplossing is.

dakwerker

Zelfwerkend patroon

Het team van T-ROOF bestaat uit uiterst bekwame vakmannen met oog voor detail. Om u ervan te verzekeren dat uw project tot in de puntjes wordt uitgevoerd kan u rekenen op de vaste controle van de zaakvoerder / zelfwerkend patroon.

dakisolatie foto's

Fotosysteem

We vinden het uiterst belangrijk om u als klant te betrekken bij uitvoering van uw dakwerken. Daarom wordt er bij iedere belangrijke stap van uw dakproject foto’s gemaakt zodat u alles met een gerust gemoed kan opvolgen.

Dakbedekking prijzen

De exacte kosten voor het laten plaatsen van nieuwe dakbedekking zijn afhankelijk van meerdere factoren waaronder: 

  • De huidige staat van het dak
  • Het type dakbedekking dat u wenst
  • De oppervlakte van het dak

Wilt u graag weten wat het laten plaatsen van dakbedekking u effectief zal kosten & dit zonder verplichtingen?

Recensies

Michke en Jan
Michke en Jan
Read More
Ik wil je enorm bedanken voor de vriendelijke, professionele uitleg die je ons gegeven had. Tijdens de offerte, tijdens de werken en nadien met foto's. Jou offerte was niet de goedkoopste maar jij gaf de nodige uitleg en stelde toch voor om de schouw volledig af te breken, terwijl andere ze wilden laten staan en andere waren binnen en buiten op 10 minuten en sommige stuurden zelfs geen offerte door. Waarvoor een dikke pluim, jou naamkaartje blijft in ons dossier, das een feit.
Dhr De Rijcke I.
Dhr De Rijcke I.
Read More
Wij waren tevreden over de werken en vooral ook de correcte manier waarop uw team bij ons heeft gewerkt. Deze ervaring is dus voor herhaling vatbaar.
G. Verbruggen
G. Verbruggen
Read More
Een andere dakwerker was goedkoper, maar in jou heb ik toch meer vertrouwen.
T.Liessens
T.Liessens
Read More
Het is een serieuze investering , maar omdat we tot hiertoe altijd zeer tevreden zijn geweest vanjullie werk geven we hierbij ons akkoord!
Previous
Next

Recente projecten

Ontdek waarom reeds 100+ tevreden klanten in de regio Antwerpen op ons beroep deden voor hun dakwerken en dit zowel voor privé als zakelijke doeleinden.

t-roof logo

T-Roof

Bosuil 131 , B-2100 Deurne

Tel. 0473 18 67 18

BTW BE 0629.758.741

Over T-Roof

T-Roof is dé referentie voor dakwerken in de regio Antwerpen. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij uw specialist voor dakisolatie en roofing.